Tarots in het Nederlands

Mlle Lenormand van Carta Mundi

Waarzegkaarten volgens de erkende methode van Mlle Lenormand met beknopte gebruiksaanwijzing. 36 kaarten en een instructieboekje.


Cosmic Tarot
De Cosmic Tarot maakt oude kennis voor iedereen toegankelijk door zo weinig mogelijk geheime symbolen te gebruiken. De betekenis is begrijpelijk, ook zonder kennis van de oude geheime leer van astrologie, kabbalistische numerologie en de boom des levens. 78 kaarten en een instructieboekje.


Tedere Wijsheid uit het Rijk der Feeën

Visionair kunstenares Sasha St John charmeert en inspireert mensen met haar fijngevoelige aquarellen. De set kaarten bestaat uit zestig betoverende feeën die har geloof weerspiegelen dat ieder mens unieke Tedere Wijsheid bezit. Bij dit prachtige, stralende kaartspel zit een instructieboekje met afbeeldingen in kleur. Laat uw leven beinvloeden door de schoonheid en de wijsheid van het rijk der feeën.


Mudra's voor lichaam, geest en ziel

Mudra's speciale vinger - en handhoudingen - veranderen onze handen in ware 'krachtbronnen'. Evenals lichaamshoudingen bij yoga activeren ze de stroom van levensenergie en hebben ze op alle niveaus een genezende en versterkende uitwerking.

Mudra's tegen lichamelijke klachten
Mudra's tegen stress
Mudra's voor geestelijke verfrissing
Mudra's voor innerlijk evenwicht
Mudra's voor spirituele ontwikkeling

Bestsellerauteur Gertrud Hirschi heeft over de hele wereld naam gemaakt met boeken over mudra's en yoga. Haar mudra-boeken zijn zelfs in India aanbevolen en werden in het Hindi vertaald. Ze heeft sinds twintig jaar een yogaschool in Zurich en geeft seminars in binnen- en buitenland, onder andere bij het Wereld Economisch Forum in Davos.

Kunstenares Vreni Erzberger heeft elke kaart liefdevol geschilderd. Alles wat u over het gebruik moet weten, staat op de achterkant van de kaart.

Inhoud: 68 Kaarten - Aantal pagina's boekje: 50


Het Orakel van Mlle Lenormand SET

Lenormand set + boek, Nederlandstalige versie, Het Orakel van Mlle Lenormand

Handboek bij de originele Cartamundi - Lenormandkaarten

Het klassieke handboek vor de Lenormandkaarten

Erna Droesbeke von Enge heeft een jarenlange ervaring met kaartleggen, tarot en astrologie en is de grondlegger van het ontsluieren van de symboliek van het kaartleggen met de Lenormandkaarten. Het Orakel van Mlle Lenormand, is het klassieke handboek voor wie zich wil verdiepen in de kunst van het kaartleggen.

Zowel de traditionele duiding, uitgebreid met een moderne interpretatie, als een duidelijke beschrijving van de symboliek van de Lenormandkaarten komt hier aan bod. Met de eenvoudige en duidelijke uitleg kun je meteen aan de slag met de kaarten.

In het handboek wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de betekenis van de Sleutelwoorden, ontmoetingskaarten, de hofkaarten, de raadpleging en vele nieuwe methoden. Het kaartleggen me de Lenormandkaarten wordt stap voor stap uitgelegd. Vooral thema's als liefde en partnerschap staan hierbij centraal.

Mlle Lenormand, 1772-1843, is een van de beroemdste waarzegsters die de wereld ooit gekend heeft. De naar haar genoemde orakelkaarten geven je inzicht in jezelf en opheldering over gebeurtenissen in verleden, heden en toekomst. Zowel boek als kaarten zijn dan ook een echte levenshulp en troost in moeilijke tijden.

Inhoud:
176 Pagina's met de kaarten in kleur afgebeeld, een uitgebreide duiding en voorbeelden 36 originele Cartamundi Lenormandkaarten.

 


http://www.lepalaisdutarot.com